8. oktober 2015

Strukturstrikket babydress x2


Denne dressen har stått på strikkelisten helt siden jeg fant ut at jeg var gravid. Jeg hadde sett den strikket mange ganger på Instagram, og alle har skrytt veldig av dressen i bruk. Det gjør at jeg er ekstra spent, og gleder meg til den passer slik at den kan taes i bruk. Den er strikket i merinoull i str 3 mnd så den er nok ikke passelig helt med en gang, men forhåpentligvis får den lang brukstid.

Da jeg fortalte min lillesøster om spiren i magen avslørte hun at det blir dobbellykke i månedsskiftet oktober/november. Det viste seg at vi har termin med bare ni dagers mellomrom, og vår lille jente får en liten fetter - kjempe stas! Som strikketante har dette ført til at en del plagg er strikket dobbelt, deriblant denne dressen. En jentevariant i en nydelig gammelrosa farge med hjerteknapper, og en hvit med blågrønne knapper.



Oppskriften er fra Sandnes Garn sitt hefte 1404 - Merinoull Barn. Den rosa er strikket i Sandnes Garn sin Merinoull, mens den hvite er strikket i et garn jeg plukket med meg på fabrikkutsalget til Dale Garn. Garnet er feilprodusert, og består av 70% merinoull og 30% alpakka i likhet med Cotinga, men med samme tykkelse som Falk og Sandnes Garn sin Merinoull - en utrolig deilig og myk kombinasjon! Strukturmønsteret i dressen er enkel å strikke, men gjør utrolig mye ut av seg og ser mer komplisert ut enn det er. 

6 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med magen! Kjempefine dresser, de blir helt sikkert gode i bruk! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det! Gleder oss til å kunne ta de i bruk =D

      Slett
  2. Veldig kjekke dresser dette.
    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt å høre! =) Har hørt så utrolig mye positivt om disse, og så er de jo så fine!

      Slett
  3. Gratulerer med dobbel lykke :) Kjempe fine dresser som nok blir ullverdt :)

    SvarSlett
  4. Så nydelige dresser😊Hva heter fargen på den rosa?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...