21. oktober 2015

En liten finkjole


Dette søte lille settet fra Pickles ble strikket tidligere i høst, men i mangel på Pickles Extra Fine Merino har jeg brukt Drops Baby Merino, et litt tynnere garn enn anbefalt. Til tross for at jeg har fulgt masketall for 3-6 mnd i håp om å treffe på størrelsen nyfødt synes jeg det ser veldig lite ute. Samtidig er det utrolig vanskelig å se for seg hvor små de faktisk er når de kommer til verden, så det blir spennende å se om vi får brukt det i det hele tatt, eller om den må spares til dukkegarderoben om noen år.   

Vevstrikk er en teknikk jeg kun har brukt en gang tidligere, men den er så fin og dekorativ! Jeg synes Picklesjentene er flinke til å blande inn ulike teknikker i oppskriftene sine, og med de gode instruksjonsvideoene de har lagt ut er det absolutt mulig for alle å få det til. Håper jeg får flere prosjekter på pinnene med vevstrikk - for dette gav absolutt mersmak! Skal ikke se bort i fra at samme kjole i en større størrelse kommer på pinnene etterhvert som hun vokser til.

Oppskriften til hele settet finner du her.


2 kommentarer:

  1. Kjempefint sett og veldig fine farger!

    SvarSlett
  2. Flott sett du har strikket! Fin, den dressen i innlegget under her også. Jeg har nettopp kjøpt mønster og garn til en slik dress. God helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...