9. juni 2014

En luereprise

Når man finner et mønster man liker synes jeg ikke man skal være redd for å gjenta seg selv for mange ganger! Djævelluen fra Lene Holme Samsøe og Clover Ear Flap Hat fra Dover and Madden er to nye favoritter her hos meg. De er så yndige og søte, perfekte vår- og sommerluer! Begge har enkle og greie oppskrifter, samtidig skjer det nok til at de er litt spennende å strikke. Begge luene har vært strikket før; Djævelluen her og Clover Ear Flap Hat her.
Denne gangen er begge luene strikket i Drops Babyalpacasilk. Luene er ikke prøvd på enda, så jeg er spent på hvordan størrelsen er – særlig den fra Dover and Madden, Den er strikket etter størrelsen 1 år, mens djævelluen er strikket i 18-24 mnd. De ser ganske like ut i størrelsen, så det blir spennende å se hvordan de sitter på.  
Oppskriften til Djævelluen er fra strikkeheftet “Babystrik på pinde 3″ – anbefales veldig om du ikke allerede har det, så utrolig mange flotte oppskrifter! Mens mønsteret til Clover Ear Flap Hat kan kjøpes på Ravelry eller på Etsy her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...