28. februar 2014

Egostrikk

Som tidligere nevnt er jeg ikke flink nok til å strikke til meg selv, og har bestemt at 2014 skal være egostrikkens år! Det er ikke ut av mangel på oppskrifter og ønsker jeg ikke strikker til meg selv - tvert i mot har jeg for mange strikkeønsker, og vet vel ikke helt hvilken ende jeg skal begynne i. Nå i februar har jeg strikket en Lett Genser fra Pickles. Den er nesten ferdig, men akkurat i det jeg begynte på vrangborden på halsen gikk jeg tom for silk mohair. Jeg har ikke helt bestemt meg enda for hva jeg skal gjøre, om jeg skal finne en annen løsning på halskanten, eller om jeg skal bestille enda et nøste.  

På ønskelisten fremover står en Mariusgenser med rundsal, og en del småplagg som votter og sokker. I tillegg har jeg funnet mange fine plagg jeg kunne tenke meg i de nye heftene til Sandnes Garn som jeg tenkte å dele med dere. Ull genser


Eskimo genser


Nancy kofte


Nancy genser.

Fra "1316 DIY":


Perlestrikket jakke


Genser med kryssmasker


Lang genser med knapper bakTuva genser i perlestrikk


Åsa jakke i perlestrikk


Skjørt Liva

5 kommentarer:

 1. Heia egostrikk! Folk får lære seg kunsten selv:P Vi har alt for mye vi skulle strikket til oss selv først...
  Strever med en Marius m rund sal til søstera mi, genser til dattera mi og dill og dall... Vil egentlig bare ha noe stort selv:P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - ja det kan du si! Når venninner spør om jeg kan strikke enkle ting til dem, har jeg heller invitert dem på strikkekveld sånn at jeg kan lære dem. Men så er det så fryktelig kjekt å gi bort strikkedegaver - og så utrolig mange små plagg som frister pinnene. Det er nok viktig å finne en balansegang, og tillate seg selv å være litt egoistisk innmellom tenker jeg :D.

   Slett
 2. Mange fine plagg her! Jeg har strikka Eskimogenseren! Strikket både bol og ermer 8 cm lengre, og det ble litt for langt..så da hev jeg den 5 min i tørketrommelen..Resultat: tova og litt for stram genser! SKIKKELIG KJIPT! I tilfelle du strikker den, pass på at mønsteret helt nede på bolen blir løst strikket, på min genser var det litt for stramt, og det var ikke fint på! Men velg heller noe på tynnere pinner nå når det går mot vår:)

  SvarSlett
  Svar
  1. ånei! Så ufattelig kjedelig! Jeg har gjort det samme selv en gang, men da med en lue - så tror nok at en hel genser er tusen ganger kjipere, så mye arbeid... Tror nok som du foreslår at det blir noe tynnere på pinnene nå mot våren, men kanskje eskimoen blir strikket til høsten igjen - synes uansett den er veldig fin! =)

   Slett
 3. Det er mye fin egostrikk i disse heftene. Hos meg blir nok 2014 preget av barnestrikk da jeg har en mage som stadig vokser. Motivasjonen for egostrikk har derfor vært liten. Men.. i forrige uke kjøpte jeg faktisk garn til Nany koften du viste bilde av. Jeg planlegger å strikke i samme størrelse som en annen genser jeg har liggende og håper jeg kommer inn i den når fødselen er over:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...