15. september 2015

Body med Vossmønster


2015 begynte med et mål om mer egostrikk, sokkestrikk og strikk til mannen det kommende året. Men, jeg må innrømme at det har vært utrolig lite av både sokker og plagg i voksen størrelse på pinnene de siste månedene. Vi venter en liten ullprinsesse i slutten av oktober, og fokuset for strikkingen endret seg raskt i vår til små, søte og praktiske babyplagg. Med en strikkende mamma er det klart at den lille ikke skal fryse, og ullgarderoben har vokst mye de siste månedene. Det finnes så utrolig mange flotte babyplagg og inspirasjon, og strikkelisten er i stadig endring.

Vossmønsteret er et av de fineste norske mønstrene jeg vet, og denne bodyen var noe jeg visste jeg måtte strikke. Den kom på pinnene allerede før vi visste kjønn, og er strikket med en melert beige mønsterbord. Med restene av garnet strikket jeg en matchende lue og sokker. Alt er strikket i Dale Baby Ull, bodyen og luen etter mønsteret til Dale Garn i heftet "Dalegarn Baby Klassisk", mens sokkene er votesokkene fra boken Myk Start. Etterhvert må nok koften på pinnene også, men det gjenstår å se når den klarer å snike seg til toppen av strikkelisten!5 kommentarer:

 1. Nydelig babysett! Var store planer her også om mye egostrikk, men det har blitt med tanken :)

  SvarSlett
 2. Så koselig sett! Og enig om Vossemønsteret!

  SvarSlett
 3. Kjempe fin :) Klart det blir omprioriteringer med en ullprinsesse på vei, alt for mye fint lite å strikke :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig! Skjønner godt at det ble litt babystrikk isteden. Jeg hadde store planer om å strikke noe til meg selv, men alt ble liggende i takt med magen som vokste. Nå fikk jeg veldig lyst til å strikke dette settet til min spire også:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...