6. april 2015

Fletteromper


Det ble visst en lang uplanlagt bloggpause her! Dagene og ukene har flydd forbi, men strikkepinnene har ikke stått stille selv om det har vært travelt. Bloggen har dessverre ikke fått prioritert, men nå er jeg forhåpentligvis klar for å vise frem noe av det som er blitt ferdig siden sist. Selv om det har vært stille på bloggen er Instagramkonten @strikkeganga oppdatert, det føles ofte enklere og raskere å knipse et bilde som legges ut der enn å skrive et helt blogginnlegg.
Påsken er tilbragt både hjemme og på hytten, med late slappe dager i solen og på fjellet. Den planlagte påskestrikken måtte vike litt for dette søte settet som kom på pinnene rett før helgen når vi ble invitert i barselbesøk til en liten gutt. Romperen er Fletteromperen designet av Tiddelibom, oppskriften finner du her. Jeg synes den er kjempe søt, og liker at mønsteret gjør så mye ut av seg uten at den er komplisert å strikke. Etter noen runder sitter mønsteret i fingrene, og romperen er et raskt prosjekt som ble ferdig i løpet av bilturen til hytten og en liten kveld. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg strikkes flettemønster mye raskere om du lærer deg å strikke uten flettepinne. Drops forklarer det ganske greit her synes jeg. 
Sokkene er strikket i samme garn og farge etter mønster på Garnstudio sine sider her. Også sokkene er et raskt lite prosjekt, og er strikket ferdig i en fei – veldig greit for å strikke opp restegarn med. Både romperen og sokkene er strikket i Drops Merino Extra Fine.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...