19. februar 2014

Flettetøfler


Ett av mine strikekforsetter for 2014 er mer egostrikk! Jeg er flink å strikke til andre, men har hittil vært dårlig til å prioritere å strikke til meg selv. Derfor har jeg bestemt meg for at i hele 2014, skal minst ett av prosjektene mine hver måned være til meg selv. 

I januar valgte jeg å strikke tøfler - det har bare tatt litt tid å ta bilder av dem og få det ut på bloggen. Det har vært vanskelig å få til gode bilder av tøflene til tross for forsøk både inne og utendørs i gode lysforhold. Jeg vet ikke om det er strukturen eller garnet som gjør det -  kanskje det er en god unnskyldning til å oppgradere objektivutvalget til kameraet? =)
 Tøflene sitter godt på foten, og er veldig deilig og varm. De har blitt mye brukt de siste ukene -  det er utrolig godt å krølle seg opp i sofaen med varme tøfler på beina og strikketøyet i fanget. Oppskriften er fra garnstudio, og tøflene strikkes i to deler som monteres sammen. Det er derfor et enkelt prosjekt som passer godt til nybegynnere også. Til tross for at tøflene er formet som en sokk trenger man ikke kunnskap om hæl-strikking, noe som passer meg bra. Flettene på skaftet og de store knappene gir tøflene det lille ekstra. Om du ikke har prøvd fletting før er det på tide å prøve, det er så enkelt og utrolig dekorativt! Her finner du blant annet en instruksjonsvideo.Tøflene strikkes egentlig i Eskimo, men med mye Nepal i garnlageret (enda et strikkeforsett - bruk mer av lageret!) valgte jeg å strikke med dobbelt Nepal på pinne nr 6. 


5 kommentarer:

 1. Så flotte tøfler! Takk for mønster tips :) Her også er egostrikking en prioritet dette året! Hurra for egostrikking ;)

  SvarSlett
 2. Fine tøfler! Disse fikk jeg til jul :)

  SvarSlett
 3. Veldig flotte tøfler! De ser utrolig deilig ut! Godt å ha noen egostrikkprosjekter:)

  SvarSlett
 4. Fine! Med dobbel Nepal må de bare varme supergodt:)

  SvarSlett
 5. Jeg synes bildene ble veldig fine, jeg. Du trenger nok ikke nytt objektiv ;) *stikker kjepper i shopping-hjulene*
  Og tøflene ser kjempedeilige ut ^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...