22. januar 2014

Enkel vestTil jul fikk den eldste niesen min enkel vest fra Pickles - både til seg selv og til dukken! Det var stor stas å kunne kle på både seg selv og dukken like klær. Jeg liker godt oppskriftene til Pickles-jentene, plaggene blir fine og oppskriftene er som regel enkle å følge. Som beskrevet i navnet er dette virkelig en enkel vest, og med tykt deilig garn og tykke pinner var vesten ferdig i løpet av noen få kvelder. 


Jeg har brukt Drops Nepal til begge vestene, og har ellers fulgt oppskriften som dere finner her. Jeg har strikket i størrelsen 3-4 år, så forhåpentligvis kan hun bruke den utover høsten og. 


Oppskriften til dukken fant jeg her. Den passet perfekt til Baby Born dukken - heldigvis skal ikke hun vokse! :)

5 kommentarer:

 1. Så søt!
  Helt perfekt til ei jente :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - Veldig perfekt! Det er sjelden hun er villig til å prøve plaggene jeg kommer med med en gang, men denne kom raskt på! =)

   Slett
 2. Så utrolig søtt! Dette var jo et perfekt tips til et tantebarn som snart har bursdag og som nylig har fått baby born! Deilig med prosjekter på tykke pinner innimellom! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempe deilig med tykke pinner og raske prosjekter inimellom! Anbefales veldig - er i hvert fall en slager hos mitt tantebarn ;)

   Slett
 3. Så fin! og super ide med matchende vest til dukken:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...