1. juli 2013

Votter til vinteren


Det er kanskje ikke helt sesongen for votter - men da jeg kom over disse vottene på Instagram visste jeg at de måtte på pinnene! Budskapet er kort og brutalt - men det kjennes ut som vottene kommer til å varme godt! De er allerede overlevert i bursdagsgave til en venninne - men jeg tror nok det må strikkes et par til meg selv i løpet av høsten.


Vottene er designet av Drunk Girl Designs og kan kjøpes gjennom både ravelry og etsy. Jeg strikket vottene i Hifa sitt Hjerte-garn på pinne 2,5. Jeg forsøkte først på pinne nr 3 med maskeantallet som var oppgitt, men følte at skaftet ble alt for vidt. Jeg endte derfor opp med å justere oppskriften til 64 masker og økte med 4 masker før jeg begynte på selve votten og teksten. Tommelen synes jeg også ble veldig stor og reduserte antall masker en god del helt i begynnelsen. 


 

3 kommentarer:

  1. Hei:-) jeg har forsøkt med 72m, men virker for stort allerede etter to omganger. Jeg ser du økte til 68 masker på rettstrikk. Hvordan løste du det ifht mønsteret?

    SvarSlett
  2. Jeg droppet den ytterste maskeraden i hver side på forsiden og baksiden - om du forstår. Det gikk helt fint, så droppet jeg eller flyttet på de "snøkrystallene" som var i den raden. Jeg og begynte med 72 masker første gang jeg la opp men syntes det ble alt for stort - jeg gikk også ned en pinne str til 2,5 =) Lykke til!

    SvarSlett
  3. Takk for svar :-) jeg tror jeg forstår, men er littusikker. Jeg har aldri lest slike mønstre før :-) jeg stusset litt over de rutene som er markert grå/no stich. Husker du om du startet med hoved eller kontrastfarge på første mønster linje?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...