1. september 2013

Annas Bryllupsbolero


Forrige helg var det duket for bryllup. Med nyinnkjøpt kjole startet jakten på en bolero, men da jeg oppdaget et heller labert utvalg flyttet jeg heller jakten til strikkeoppskrifter. Valget falt på Annas bryllupsbolero fra Pickles.

Boleroen er strikket i Abuelita Tjukk Merino - et fantastisk mykt og deilig garn. Jeg bestilte først fargen sølvrev, men det ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg, og jeg endte til slutt opp med fargen mørk grå. All ære til Pickles-jentene, de imponerer stadig - garnet ble bestilt mandag før lunsj og allerede tirsdag låg det i postkassen (!!).  


Jeg la opp til str M, men har kombinert litt av de to oppskriftene av boleroen for å få den litt løsere. Jeg strikket kun 11 cm på "selve ermet" før jeg økte i hver maske. I tillegg økte jeg med 4 masker to ganger omtrrent en tredjedel og to tredjedeler på veien.
Resultatet ble en varm og god bolero som satt fint på til kjolen. Selv om vielsen ble holdt utendørs, skinte solen såpass godt at det ikke ble behov for bolero - men den var veldig god å ha når kvelden kom. 

3 kommentarer:

  1. Nydelig.Jeg skal lete deg opp på Instagram. Sel er jeg mariannbru der. Du er velkommen til å følge.
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...