28. mai 2013

Mariuskjole til Baby Born


Det strikkes her hjemme selv om det ikke blogges! Det er mange prosjekter på pinnene for tiden og som regel blir trådfestingen utsatt en god stund. Ett av de siste prosjektene er en Mariuskjole til Baby Born dukken til niesen.

Kjolen er strikket i Merino Extra Fine og er mikset og trikset med utgangspunkt i en oppskrift på vest og kjole til dukke. Dukken er hvert fall fornøyd med ny staselig kjole - så da gjenstår det å se om dukkemammaen blir like fornøyd!


4 kommentarer:

 1. Kjempeskjønn Marius du har laga.
  klem

  SvarSlett
 2. Hei. HAr tatt ein titt på din koselige blogg. Masse flotte luer og babyting her. Regner emd att du er bestemor elelr småbarnsmor. Skulle vel skreve det omvendt. Men siden eg er farmor og blir snart mormor, så kjem bestemor først. Stikker nok innom deg av og til, fpor å sjå kva du holder på med. Klem Greta

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du titter innom Greta - og takk for den hyggelige kommentaren! =) Jeg er nok hverken bestemor eller småbarnsmor - bare en stolt tante som trives med strikkepinnene mellom fingrene og synes baby- og barneklær er raske og fine prosjekter. Alltid kjekt å strikke til andre - men det sniker seg også inn noen prosjekter til meg selv i ny og ne. =)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...